Mercedes EQE: Verdens (måske) bedste elektriske bil

Mercedes EQE er verdens (måske) bedste elektriske bil. EQE’en er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og kører op til 618 kilometer på en opladning (WLTP). Batteriet har en nettokapacitet på 90 kWh og kan lades med en effekt på op til 170 kW. Dermed er det muligt lade til mere end 200 kilometers kørsel på omkring et kvarter.

Bilens unikke funktioner

EQE er det fuldelektriske alternativ til E-Klassen, og med en rækkevidde på mere end 600 kilometer på en opladning sætter den en helt ny standard i et segment, som især er populært hos firmabilisterne. En af de unikke funktioner EQE’en udmærker sig på, er med dens innovative display pakke, som indeholder en 12,3 instrumentskærm og en 12,8 OLED central display skærm med integreret MBUX-infotainmentsystem, som skaber en fuld digital køreoplevelse.  EQE’en byder på en fuld elektrisk oplevelse. Med det intelligente lygtesystem DIGITAL LIGHT med projektion funktion, som aktivt bidrager med en mere afslappet (og sikker) kørsel om natten. Det højtopløst lys tilpasser automatisk omgivelser og evt. trafikanter med præcision. EQE giver føreren mulighed for flere transportmuligheder med trækkrog. EQE kan udstyres med et aftageligt træk, som har en tilladt trækkraft med og uden bremser på 750 kg. Dertil kan du som tilvalg, få Mercedes Airmatic luftaffjedring, som giver bilen en ekstraordinær køreoplevelse.

Den perfekte luksus elbil

Mercedes EQE byder på en førsteklasses lounge oplevelser. Bilen er udstyret med en masse smarte funktioner som er med til at give føreren en perfekt komfortabel køreoplevelse om end man befinder sig i byerne eller på landevejen. Bilen er udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning (WLTP).

Hvorfor skal du vælge Mercedes EQE?

Mercedes EQE er en bil for dig som ønsker en fuld elektrisk luksus bil. Bilen er bygget til at køre langt og komfortabelt. Med sin rækkevidde på mere end 600 kilometer, sætter den en helt ny standard i et segment, som især er populært hos firmabilisterne.

Konklusion

Som vi altså har set på i denne artikel, så udmærker Mercedes EQE på en masse områder, og den kan klart anbefales til alle der ønsker en fuld elektrisk luksus bil i et moderne design. Om det er verden bedste elbil, må du selv bedømme. Mercedes har gjort et godt stykke arbejde, og det er svært at finde noget negativt ved bilen.