Rumænsk SUV er Blandt Danmarks mest Populære

Det rumænske bilmærke Dacia har længe været populært i det vestlige Europa, inklusive her i Danmark. De har dog ikke helt været oppe på siden af de mere kendte mærker som Ford, eller Dacia’s moderselskab Renault. Det har dog ændret sig på det seneste, og især i form af den utroligt populære dacia duster SUV.

Duster er nemlig en SUV fra Dacia der har formået at hoppe til toplisten over mest populære SUV’er i Danmark på ganske kort tid. Det, at de har kunnet plante sig solidt på SUV-markedet, er et godt tegn for deres fremtidige succes her i Danmark. Der er nemlig ikke mange segmenter der er nær så kræsne når det kommer til kvalitet og pålidelighed som dem, der har brug for en god firhjulstrækker. Når man har brug for at køre rundt i alle mulige slags terræn, så har man ingen tålmodighed overfor fabriksfejl og andre problemer: tingene skal bare virke.

Når Dacia Duster har formået at blive populær herhjemme, så er det altså en rigtig god indikation på, at kvaliteten af Dacia’s biler er helt i top. Der har været en generel skepsis overfor Dacia fordi deres biler er så meget billigere end de konkurrerende mærkers biler er. Mange af os går rundt med en fornemmelse af, at når det kommer til biler, så får man hvad man betaler for. Selvom Dacia’s biler har set helt fine ud på overfladen, så har mange altså været så skeptiske overfor dem, at de har holdt sig væk. Med lanceringen af deres SUV har de dog formået at bevise overfor markedet, at de ikke sparer der hvor det tæller, når de producerer biler!

Det er også et ganske smart sats, at Dacia har kastet sig over at lancere noget til det kræsne marked for firhjulstrækkere. Her har der nemlig længe været efterspørgsel på, at få mere for pengene, og ikke behøve at gå på kompromis med designet, bare fordi man gerne vil have træk på alle fire hjul. Her er Dacia hoppet ind og har leveret på alle dimensioner, og det må siges at være blevet gjort på kompromis-løs vis. Det var nok til at skubbe al skepsis til side hos dem, der har kigget efter en ny SUV, og de har kastet sig frådende over Dacia Duster. Hvis de ikke havde været tilfredse, så kunne det let have været dødsstødet for Dacia – men folk var ellevilde! Den kravlede hurtigt til tops som en af Danmarks absolut mest populære SUV’er, og det kan man altså ikke gøre på prisen alene.

Dte bliver altså spændende at se hvad der kommer til at ske med de andre Dacia modeller der er til salg i Danmark. Det kunne godt tyde på, at også de vil begynde at stige i popularitet, når nu folk kan se at man ikke går på kompromis med noget, men ganske enkelt får mere bil for pengene ved at handle Dacia.